iCoach ja Oma Olonosturin avulla jatkat harjoittelua ja kuntoutumista myös kotona

Verkko-ohjatun harjoittelun mahdollistavat digitaaliset kuntoutuspalvelut täydentävät kuntoutuksen palvelutarjontaa ja tuloksia. Kuntopalvelun digitaliset kuntoutuspalvelut iCoach ja Oma Olonosturi on toteutettu yhteistyössä yhteistykumppanimme Auronin kanssa.

iCoach

iCoach -valmennusohjelma on kehitetty yhdessä fysioterapeuttiemme kanssa tukemaan omatoimista harjoittelua, edistämään hyvinvointia ja siten auttamaan vaivojen uusiutumisen ennalta ehkäisyssä. Ajasta ja paikasta riippumaton palvelu varmistaa hoitojakson jälkeisen harjoittelun edistymisen sekä säännöllisyyden.

Saat kuukausittain sinulle yksilöllisesti suunnitellut nousujohteiset harjoitteet ja voit samalla jatkaa yhteydenpitoa omaan fysioterapeuttiisi. Fysioterapeutin laatimat harjoitteet ottavat huomioon tapaamisessanne esiin tulleet haasteet ja tavoitteet.

iCoach-valmennuspaketteja on eri pituisia ja saat halutessasi niihin myös henkilökohtaisia puheluita ja tapaamisia. Valmennusta voit jatkaa haluamasi ajan. Minimisuositus on kuitenkin 1kk.

iCoach -valmennusohjelman sisältö:

  • henkilökohtainen tapaaminen fysioterapeutin kanssa.

  • kuukausittain uusi yksilöllisten tavoitteiden mukaan etenevä harjoitusohjelma.

  • yhteys fysioterapeuttiin Oma Olonosturin kautta.

  • aina mahdollisuus pyytää apua ja kysyä neuvoa.

  • vastaus kysymyksiin arkisin 24h sisällä.

  • oma Olonosturin tsempparipalvelu, joka kannustaa harjoituksien aikana.

  • fysioterapeutin tekemä aikataulutus ja seuranta mm. aerobinen kunto, oma arvio, BMI.

  • henkilökohtaisia tai videotapaamisia sekä puheluita oman fysioterapeuttisi kanssa sopimuksen mukaan.

Tutustu iCoach-palveluun

Oma Olonosturi

Oma Olonosturi on työkalu, joka on rakennettu tukemaan omatoimista harjoittelua fysioterapiakäyntien välissä ja helpottamaan asiakkaan ja fysioterapeutin välistä yhteydenpitoa. Oma Olonosturin käyttö on helppoa ja löydät sieltä kätevästi itsellesi laaditut harjoitusohjeet joko kuvina tai videoina. Työkalu toimii myös harjoitteiden kirjastona. Oma Olonosturin avulla sekä terapeuttisi, että sinä voitte seurata harjoittelun edistymistä. Voit pitää helposti yhteyttä fysioterapeuttiisi lähettämällä viestejä vaikka harjoittelusi etenemisestä tai mistä tahansa muusta siihen liittyvästä kysymyksestäsi.

Tutustu OMA OLONOSTURIIN