Fysioterapia ylläpitää fyysistä toimintakykyäsi ja lisää hyvinvointiasi.

Fysioterapian avulla ylläpidät ja harjoitat fyysistä toimintakykyäsi ja hyvinvointiasi. Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja meillä on käytettävissä kaikki vaikuttavimmat fysioterapiamenetelmät; manuaalinen terapia, aktivoiva fysioterapia ja fysikaaliset hoidot. Fysoterapiahoitoja täydennämme tarvittaessa  Neurosonic-rentoutuksella ja LPG-kudosterapiahoidoilla.  

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus

Mikkelin Kuntopalvelussa leikkauksen jälkeinen kuntoutus eli post-operatiivinen kuntoutus toteutetaan viimeisimpiin tutkimuksiin ja Käypä hoito -suosituksiin perustuen. Mikkelin Kuntopalvelun fysioterapeutit ovat kouluttautuneet selän, polven, olkapään, ranteen, lonkan ja nilkan leikkauksien jälkeiseen kuntoutukseen. Näin varmistamme, että saat leikkauksesi jälkeen laadukasta jatkokuntoutusta koulutetuilta fysioterapeuteiltamme. Tavoitteenamme on palauttaa asiakkaamme takaisin työhön tai muuhun normaaliin elämään mahdollisimman nopeasti ja hallitusti.

Lue lisää leikkauksen jälkeisen kuntoutuksen palveluistamme

Aktivoivalla fysioterapialla pysyvämpiin hoitotuloksiin

Aktivoiva fysioterapia sopii jatkoksi yksilöfysioterapialle, jolloin päästään pysyvämpiin hoitotuloksiin. Tavoitteena aktivoivassa fysioterapiassa on nivelliikkuvuuksien, lihastasapainon ja koordinaation kehittäminen ohjatun liike- ja liikuntaharjoittelun avulla.

Aktivoiva fysioterapia toimii myös tukena tuki- ja liikuntaelinoireiden ennaltaehkäisyssä sekä ylläpitää ja edistää työkykyä. Ikääntyvälle se on turvallinen ja sosiaalinen tapa säilyttää sekä vahvistaa liike-ja toimintakykyä.

Purentaelinfysioterapia

Suun ja leuan alueen lihas- ja nivelperäisiin vaivoihin sekä mm. leukanivelongelmista johtuvaan päänsärkyyn tuo apua purentaelinfysioterapia

Lue lisää purentaelinfysioterapiasta